Beykoz Üniversitesi kuruluşundan itibaren geçen çok kısa sürede, Lojistik sektörünün insan kaynağı ihtiyacını karşılamada, eğitimde tematiklik ve ihtisaslaşma odaklı yaklaşımı ile doğru yerde konumlanmış ve Yaşam Boyu Öğrenme yaklaşımına da temel faaliyetleri arasında yer vermiştir. Bu yaklaşımla nitelikli ve alanında uzman Öğretim Elemanı kadrosu ve sahip olduğu teknolojik alt yapı yeterliliğini, ön lisans eğitiminin yanı sıra uzmanlaştığı ve bilgi birikimi olan tüm alanlarda, bilgiye ulaşmak isteyen tüm toplum kesimlerine sunmayı da hedefleri arasına almış ve Yaşam Boyu Öğrenme Koordinatörlüğü kapsamında bir eğitim merkezi’nin yapılanmasını gerçekleştirmiştir.

Yaşam Boyu Öğrenme Merkezinin yapılanmasının temel amacı, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarının çalışanlarının ve toplumun ihtiyacı karşılamaya yönelik programlar hazırlamak, kişisel uzmanlık, yetenek ve yetkinliklerini arttırmak isteyen kişilere yönelik sertifika programları, seminer ve konferanslar düzenlemek, yanı sıra bilgiye ulaşmak isteyen herkesin Yüksekokulumuz olanaklarından yararlanmasını sağlamaktır.

Ayrıca insan kaynaklarında kariyer planlamasını uygulayan Lojistik İşletmelerinin İnsan Kaynakları Birimlerinin çalışmalarına geliştirilen ortak projeler ile destek vermektir.

Eğitim programlarının tamamında Yüksekokulumuz öğretim elemanlarının teorik ve uygulamaya ilişkin birikimlerinin yanı sıra, sektör profesyonellerinin de uzmanlık alanlarındaki bilgi birikimlerini paylaşması sağlanarak katılımcılara sektörle içi içe eğitim imkânı sağlanmaktadır.

21. yüzyıl bilgi çağında insan odaklı yaklaşımımızla sizleri faaliyetlerimize katılmaya davet ediyoruz.

Bu içerik 11/05/2016 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.